Styr dine utendørseventyr med en bærbar kraftstasjon fra Shandong Yilin Energy Technology Co., Ltd.

Styrk dine utendørseventyr med en bærbar kraftstasjon fra Shandong Yilin Energy Technology Co., Ltd. Med den informative LED-skjermen kan du overvåke batteriets helse med et øyeblikk.Denne funksjonen er spesielt nyttig under camping eller andre utendørsaktiviteter der du ikke har råd til å gå tom for strøm på elektronikken.

Utstyrt med doble kjølevifter og et varmeledende metallhus, sørger denne kraftstasjonen for at enhetene dine holder seg kjølige selv i varme og fuktige omgivelser.I tillegg beskytter utløpsstøvdekselet uttaket mot støv, smuss og utilsiktet skade.Kraftstasjonen går automatisk inn i hvilemodus etter 5 minutters inaktivitet, og sparer energi og forlenger batterilevetiden.

Kraftstasjonen tar i bruk MMPT-teknologi, og ladeeffektiviteten økes med 15 %.I tillegg gir dens rene sinusbølgeomformer en sikker og stabil utgangsbølgeform som ikke vil skade elektronisk utstyr.Det innebygde SEC intelligente kontrollsystemet sikrer pålitelig og effektiv strømforsyning uansett hvor du går.

For å oppsummere, Shandong Yilin Energy Technology Co., Ltd. Det er en pålitelig utendørs bærbar kraftstasjonsprodusent.Produktene deres er pålitelige og effektive, med MMPT-teknologi og rene sinusbølgeomformere for å sikre sikkerheten og stabiliteten til elektroniske produkter.Alle produktene deres gjennomgår strenge kvalitetskontroller, slik at du kan være trygg på at du får den beste bærbare strømløsningen for utendørseventyrene dine.Skaff deg en bærbar kraftstasjon fra Shandong Yilin Energy Technology Co., Ltd. Og opplev tryggheten som følger med å ha en pålitelig strømkilde.


Innleggstid: Jun-01-2023